Αίθριος καιρός την Κυριακή με μελτέμι έως 7 μποφόρ

Αίθριος καιρός την Κυριακή με μελτέμι έως 7 μποφόρ
Ζέστη στην Αθήνα Eurokinissi

Οι άνεμοι από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο

  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι στο Αιγαίο στα 5 με 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν

 

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 31 , στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 34 και 33 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Στην Αττική αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 6/9/2010 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στη Χαλκιδική με 92 χιλιοστά βροχής μέσα σε 2 ώρες στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Το 2014 δημιουργήθηκαν 2 υδροσίφωνες μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα