Ισχυροί βοριάδες και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες – Τάση ανόδου την ερχόμενη εβδομάδα

Ισχυροί βοριάδες και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες  – Τάση ανόδου την ερχόμενη εβδομάδα

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Επικράτηση κανονικών για την εποχή θερμοκρασιών με μικρή τάση ανόδου στις αρχές της εβδομάδος

• Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ που από τη Δευτέρα θα εξασθενήσουν

• Σχεδόν αίθριος καιρός.

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 08-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς την Τετάρτη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα