Η .ΝΕΤ Ακαδημία και πώς θα βοηθήσει στην επαγγελματική σου αποκατάσταση

Η .ΝΕΤ Ακαδημία και πώς θα βοηθήσει στην επαγγελματική σου αποκατάσταση

Πώς θα σου φαινόταν να παρακολουθούσες ένα σεμινάριο το οποίο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα, αλλά θα σου επιστρέψει και το κόστος συμμετοχής σε περίπτωση πρόσληψης από τους Hiring Partners του Athens Tech College;

Το Athens Tech College, σε συνεργασία με το CodeHub, δημιουργούν ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό σχήμα παρέχοντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους πιο δημοφιλείς τομείς της τεχνολογίας και hands-on εξειδίκευση στις πιο περιζήτητες γλώσσες προγραμματισμού.

Πιστό στη φιλοσοφία του, το Athens Tech, το πρώτο εκπαιδευτικό ιδρύματος στην Ελλάδα, παραμένει προσανατολισμένο σε σπουδές πληροφορικής & τεχνολογίας και συνδυάζει αποτελεσματικά την έρευνα και την επιχειρηματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς στην εποχή της καινοτομίας και του περιβάλλοντος των start ups.

Μέσω της συνεργασίας του με το CodeHub, πηγαίνει την προγραμματιστική εκπαίδευση ένα βήμα παραπέρα, ιδρύοντας την πρώτη .ΝΕΤ Ακαδημία στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Microsoft. Έτσι, μέσω του .NET Academy, παρέχει hands-on training και απευθύνεται σε computer scientists, software engineers, developers αλλά και σε απόφοιτους σχολών Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών.

Οι συμμετέχοντες, μέσα σε 85 ώρες όχι μόνο θα γίνουν expert του coding εστιάζοντας σε .NET MVC & Core 2.0, αλλά θα μάθουν και όλα όσα ζητούνται αυτή τη στιγμή από την αγορά, όπως: Object Oriented Programming, C#Programming Language, Relational Databases, ASP.NET Framework, MVC Architectural Pattern, Web Design & Development, Agile Methodologies, Version Control Systems (GIT), Application Lifecycle Management, Design & Coding Patterns & Principles, Best Practices (Dos & Don’ts in coding; Mindset).

Η ανάπτυξη των Web Application Development ικανοτήτων είναι απαραίτητη επιλογή για όσους επαγγελματίες ή αποφοίτους θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και για αυτόν τον λόγο η .ΝΕΤ Ακαδημία προσφέρει την απευθείας σύνδεση με την αγορά, παρέχοντας τη δυνατότητα απασχόλησης στις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα που συμμετέχουν ως Hiring Partners. Αν δε υπάρξει και η αντίστοιχη πρόσληψη, υπάρχει και η επιστροφή του κόστους συμμετοχής στο σεμινάριο.

Info: Η .ΝΕΤ Ακαδημία ανοίγει τις πόρτες της στις 1 Ιουνίου και τα μαθήματα ολοκληρώνονται στις 1 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα