Οι απροστάτευτοι οδοντίατροι της Γαλλίας, βγήκαν από τα ρούχα τους

Οι απροστάτευτοι οδοντίατροι της Γαλλίας, βγήκαν από τα ρούχα τους
Facebook (Thierry Meyer)

"Οι Γάλλοι οδοντίατροι είναι γυμνοί, δεν διαθέτουν προστατευτικό εξοπλισμό για να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους!", τονίζουν στην εκστρατεία τους.

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις στον προστατευτικό εξοπλισμό και για το γεγονός ότι αναγκάζονται να δουλέψουν εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού, βρήκαν οι οδοντίατροι της Γαλλίας.

Στην προσπάθειά τους να δείξουν στον κόσμο και την κυβέρνηση πόσο ανυπεράσπιστοι, ευάλωτοι και γυμνοί αισθάνονται απέναντι στο ενδεχόμενο μόλυνσης από τον κορονοϊό, οδοντίατροι φωτογραφίζονται ποζάροντας χωρίς ρούχα. Η εκστρατεία έχει ήδη γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Είμαστε επαγγελματίες υγείας! Αντιμέτωποι με τη νόσο Covid-19, όλοι οι οδοντίατροι στον κόσμο έχουν τις ίδιες ανησυχίες αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει ένας “τόσο γαλλικός” τρόπος για να γνωστοποιήσουμε αυτό το πρόβλημα!”, γράφουν στην εκστρατεία τους.

“Οι Γάλλοι οδοντίατροι είναι γυμνοί, δεν διαθέτουν προστατευτικό εξοπλισμό για να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους!”, τονίζουν.

“Να επιστρέψουμε στη δουλειά;! Οι Γάλλοι οδοντίατροι είναι γυμνοί! Δεν μπορούν να αγοράσουν αρκετό προστατευτικό εξοπλισμό λόγω ελλείψεων. Οι οδοντίατροι ανήκουμε στους επαγγελματίες υγείας που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο λόγω των αερολυμάτων που διασκορπίζονται κατά την εργασία”, αναφέρεται στη δήλωση.

Μερικές από τις φωτογραφίες της καμπάνιας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα