MasterChef: Δοκιμασία με κριτές τη Μαργκρέτε Βεστάγκερ και τον Μαργαρίτη Σχοινά

MasterChef: Δοκιμασία με κριτές τη Μαργκρέτε Βεστάγκερ και τον Μαργαρίτη Σχοινά
Ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 4 Facebook / @Masterchef GR

Ομαδική δοκιμασία με ευρωπαϊκό "αέρα" θα έχουν οι παίκτες του MasterChef 4 τη Δευτέρα. Πού θα μαγειρέψουν, για ποιους και ποιος θα είναι ο στόχος.

Μια ακόμη ομαδική δοκιμασία περιμένει τους παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Δευτέρας (27/4), οι οποίοι είναι πλέον 12 μετά την επιστροφή της Μαριάννας, της Μαρλέν και του Γιώργου στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω ότι τους ενοχλεί, να χωριστούν σε ομάδες και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια απαιτητική γαστρονομική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι ομάδες θα κληθούν να μαγειρέψουν ένα μενού με το οποίο θα πρέπει να συνδέσουν την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ δύο υψηλοί καλεσμένοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με ρόλο “Ευρώπη έτοιμη για την Ψηφιακή Εποχή”, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά. 

Δείτε το trailer της Δευτέρας:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα