The Crown: Δημοσιογράφος ρώτησε την Τζίλιαν Άντερσον αν συμβουλεύτηκε τη Θάτσερ για τον ρόλο της

The Crown: Δημοσιογράφος ρώτησε την Τζίλιαν Άντερσον αν συμβουλεύτηκε τη Θάτσερ για τον ρόλο της
Η Τζίλιαν Άντερσον στα Emmy 2021 2021 Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Μία αναπάντεχη ερώτηση Αμερικανίδας δημοσιογράφου δέχθηκε η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον, η οποία κέρδισε το βραβείο Emmy ως η καλύτερη ηθοποιός σε β' γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά για το "The Crown" του Netflix.

Το Emmy για τον ρόλο της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην επιτυχημένη και πολυβραβευμένη δραματική σειρά του Netflix “The Crown” κέρδισε η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον, το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο κανείς δεν περίμενε την ερώτηση που επέλεξε να της κάνει Αμερικανός δημοσιογράφος.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο δημοσιογράφος ζήτησε να μάθει από την ηθοποιό εάν είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί της σχετικά με τον ρόλο, με την Τζίλιαν Άντερσον να απαντά πως δεν είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με την Βρετανίδα πρωθυπουργό πριν τον ρόλο της στη σειρά.

“Δεν έχω μιλήσει στη Μάργκαρετ” δήλωσε σε σοβαρό ύφος η ηθοποιός, μια απάντηση που σύμφωνα με πολλούς χρήστες των social media άξιζε ακόμη ένα βραβείο Emmy.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι Βρετανοί που βρήκαν την ερώτηση του δημοσιογράφου άκρως διασκεδαστική, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα σαρκαστικά και ειρωνικά σχόλια, αφού ως γνωστόν η “σιδηρά κυρία” της Βρετανίας έχει πεθάνει εδώ και οκτώ χρόνια, από το 2013 σε ηλικία 87 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα