Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις
Κατερίνα Καινούργιου Instagram / @katken85

Με αφορμή τα σχόλια των κριτών του GNTM σε υποψήφια η παρουσιάστρια του "Super Katerina" αποκάλυψε γιατί έχει σταματήσει το συγκεκριμένο "χόμπι".

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/9) σε μια υποψήφια σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί αποτέλεσαν αφορμή για μια προσωπική αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή της “Super Katerina” στον Alpha, η διάσημη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τη δική της προσωπική εμπειρία με τις αισθητικές επεμβάσεις και να δώσει τις συμβουλές της στα νέα κορίτσια που σκοπεύουν να υποβληθούν σε μια από αυτές.

“Επειδή κι εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου, το έχω πει ουκ ολίγες φορές, τα τελευταία δύο χρόνια έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. Κορίτσια, σας το λέω εγώ που το έχω κάνει πιο μικρή και τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να τα αφήνω για να ηρεμούν για να μη δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου, πειράξτε τα διακριτικά όσο μεγαλώνετε αν θέλετε διακριτικά, αλλά όταν είστε μικρές, επειδή τα χείλη όσο μεγαλώνετε αλλάζουν… είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Γνώμη μου, που είμαι πολύ υπέρ και έχω κάνει και πάνω μου. Επειδή έχω δει άσχημα αποτελέσματα και σε εμένα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα