Νίκος Αντωνιάδης: Αναβλήθηκε η δίκη του δικηγόρου – αρνητή των εμβολίων επειδή έχει κορονοϊό

Νίκος Αντωνιάδης: Αναβλήθηκε η δίκη του δικηγόρου – αρνητή των εμβολίων επειδή έχει κορονοϊό
Συνελήφθη ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης youtube

Την αναβολή της δίκης του Νίκου Αντωνιάδη, του αρνητή δικηγόρου για την υπόθεση της διασποράς ψευδών ειδήσεων αποφάσισε το Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών.

Σε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη προχώρησε το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων σήμερα, μια απόφαση που προκάλεσε αίσθηση.

Η δίκη που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, Παρασκευή (14/1) του δικηγόρου, γνωστού για την προπαγανδιστική του δράση ενάντια στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, αναβλήθηκε για τις 4 Μαΐου 2022, καθώς όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω ανακοίνωσής του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο ίδιος επικαλέστηκε θετικό τεστ κορονοϊού λίγα 24ωρα πριν τη δίκη του, ενώ μάλιστα στην ανακοίνωσή του ζητούσε διακοπή της δίκης και όχι την αναβολή της.

Σπεύδοντας να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου, ο ίδιος εντόπισε και έναν συμβολισμό στην όλη εξέλιξη, καθώς όπως είπε, “είναι η πρώτη στο Εφετείο μετά την Ανάσταση…”.

Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του αντιεμβολιαστή δικηγόρου ασκήθηκε ποινική δίωξη και ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με το πλημμέλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια καταστώντας κατηγορούμενο το δικηγόρο ο οποίος εμφανίζεται ως αρνητής του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα