Τραμπ: Μας έκλεψαν τις εκλογές, αλλά γυρίστε σπίτια σας

Τραμπ: Μας έκλεψαν τις εκλογές, αλλά γυρίστε σπίτια σας
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα απευθύνθηκε στους οπαδούς του ο Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας τους να επιστρέψουν σπίτι αν και οι

Να επιστρέψουν στα σπίτια τους κάλεσε τους διαδηλωτές που έχουν εισβάλει στο Καπιτώλιο, ο Ντόναλντ Τραμπ, επιμένοντας ωστόσο στα περί νοθείας στις εκλογές.

“Ξέρω πως πονάτε, είχαμε μια εκλογική διαδικασία που μας έκλεψαν, κερδίσαμε κατά κράτος και όλοι το ξέρουν, ειδικά οι αντίπαλοι μας, αλλά πρέπει να πάτε στα σπίτια σας τώρα”, είπε ο Τραμπ στο βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, απευθυνόμενος στους οπαδούς του, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο που στεγάζει το αμερικανικό κονγκρέσο, λίγο πριν τα μέλη του επικυρώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

“Πρέπει να έχουμε ειρήνη, πρέπει να έχουμε νόμο και τάξη, πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους της τάξης. Δεν θέλουμε να πληγωθεί κανείς, είναι μια πολύ σκληξρή περίοδος, δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη. Ήταν πλαστές οι εκλογές, αλλά δεν μπορούμε να γίνουμε παιχνίδια στα χέρια αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να έχουμε ειρήνη. Επομένως πηγαίνετε σπίτι, σας αγαπάμε, είστε ιδιαίτεροι, είδατε τι συμβαίνει, πως συμπεριφέρονται σε άλλους που είναι κακοί. Ξέρω πως νιώθετε αλλά πηγαίνετε σπίτι και πηγαίνετε ειρηνικά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα