Υπόθεση Πετίτο: “Περίεργα” μηνύματα πριν την εξαφάνισή της

Υπόθεση Πετίτο: “Περίεργα” μηνύματα πριν την εξαφάνισή της
Η Γκάμπι Πετίτο Courtesy of FBI Denver via AP

Στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Γκάμπι Πετίτο πριν την εξαφάνισή της αλλά και στα ευρήματα από τις έρευνες στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της που θεωρείται ύποπτος, επικεντρώνονται οι αρχές.

Ένα από τα τελευταία μηνύματα που η οικογένεια της Γκάμπι Πετίτο έλαβε από αυτήν και στάλθηκε στα τέλη Αυγούστου όταν τα αγαπημένα της πρόσωπα άρχισαν να ανησυχούν για το αν είναι καλά, είχαν περίεργο περιεχόμενο, σύμφωνα με έγγραφα του εντάλματος για έρευνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το foxnews, η 22χρονη έστειλε στη μητέρα της, Νικόλ Σμιντ ένα γραπτό μήνυμα στις 27 Αυγούστου, στο οποίο έγραφε: “Μπορείς να βοηθήσεις τον Σταν, επιμένει να μου στέλνει φωνητικά μηνύματα και να έχω αναπάντητες κλήσεις”, αναφέρει το πόρισμα του εντάλματος που κατατέθηκε στις τοπικές δικαστικές αρχές την Παρασκευή και δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η αναφορά στον Σταν “αφορούσε τον παππού της, αλλά σύμφωνα με τη μητέρα, δεν τον αποκαλεί ποτέ Σταν “. “Η μητέρα ανησυχούσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της” επισημαίνεται στο έγγραφο.

Το μήνυμα ήταν ένας από τους δώδεκα λόγους για τους οποίους οι τοπικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του Μπράιαν Λόντρι, αρραβωνιαστικού της Πετίτο και των γονιών του στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα.

Δυνάμεις του FBI έκαναν έρευνες στο σπίτι των γονιών του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, στη Φλόριντα, την ώρα που η οικογένειά της αναμένει την επίσημη ταυτοποίηση των λειψάνων που βρέθηκαν στο εθνικό πάρκο του Ουαϊόμινγκ, σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταία φορά μαζί, κατά τη διάρκεια ενός road trip στη χώρα.

Η αστυνομία στο Νορθ Πορτ, στη Φλόριντα, δήλωσε νωρίτερα τη Δευτέρα (20/09) ότι η έρευνα για τον Μπράιαν Λόντρι μετατοπίστηκε από το Καταφύγιο του Κάρλτον, μια τεράστια φυσική έκταση κοντά στο Νορθ Πορτ, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα, την οποία χτένιζαν τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις επιβολής του νόμου. Η οικογένεια του Λόντρι είπε πως πίστευε ότι εκείνος είχε πάει στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Παράλληλα, οι αρχές έλαβαν άδεια για έρευνα σε έναν μαύρο εξωτερικό σκληρό δίσκο Western Digital, σύμφωνα με το έγγραφο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα