Κομισιόν: Ατύχημα για τον Σέφκοβιτς – Σκόνταψε μπροστά στη βρετανίδα ΥΠΕΞ

Κομισιόν: Ατύχημα για τον Σέφκοβιτς – Σκόνταψε μπροστά στη βρετανίδα ΥΠΕΞ
Το ατύχημα του Μάρος Σέφκοβιτς μπροστά στη Βρετανία ΥΠΕΞ Λιζ Τρας 2022 Ben Stanstall/Pool Photo via AP

Με ένα απρόοπτο συνοδεύτηκε η πρώτη συνάντηση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάρος Σέφκοβιτς με την υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας.

Άκρως επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνάντηση της Λιζ Τρας και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς, μετά τον διορισμό της υπουργού Εξωτρικών ως επικεφαλής των διαπραγματευτών της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Πρωτόκολλο της Βόρειας Ιρλανδίας μετά την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού για το Brexit Ντέιβιντ Φροστ.

Η Λιζ Τρας και ο ομόλογός της στην ΕΕ συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης για πρώτη φορά, ωστόσο κατά την άφιξή του στο Chevening House στο Sevenoaks, στο νότιο Λονδίνο, ο Μάρος Σέφκοβιτς γλίστρησε στο σκαλί και σκόνταψε, προκαλώντας την έκπληξη της υπουργού, η οποία απεικονίστηκε και στον φωτογραφικό φακό.

Η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας με τον Μάρος Σέφκοβιτς Ben Stanstall/Pool Photo via AP


Η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας με τον Μάρος Σέφκοβιτς 2022 Ben Stanstall/Pool Photo via AP


Υπενθυμίζεται ότι η Λιζ Τρας έχει αναλάβει την υπουργική ευθύνη για τη σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση και ηγείται των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από την τρέχουσα λειτουργία του Πρωτοκόλλου της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα