Έως τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος την Δευτέρα

Έως τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος την Δευτέρα
Ζέστη στην Αθήνα Eurokinissi

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά επίπεδα κατά 6 με 7 βαθμούς
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 5 και τοπικά στα νότια 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 37 με 38 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 39 με 40 και πιθανόν 41 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 33 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 36 και 34 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 31/8/ 1995 είχαμε πρώιμη χιονόπτωση στον Όλυμπο. Το 2008 στο Βόλο εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα με 81mm σε 4 ώρες στη πόλη δημιουργώντας μικροπροβλήματα, περισσότερα στο κεντρικό και Νότιο Πήλιο με ξεχειλισμένους χείμαρρους στην Αγριά και τα Καλά Νερά. — Το 2002 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Κύμη Ευβοίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα