Σε ύφεση οι φωτιές σε Πεντέλη και Αρτέμιδα – Βαίνει προς ύφεση στην Τανάγρα

Σε ύφεση οι φωτιές σε Πεντέλη και Αρτέμιδα – Βαίνει προς ύφεση στην Τανάγρα
Πυρκαγιά στην Αρτέμιδα Αττικής Eurokinissi

Η φωτιά στην Τανάγρα κινείται προς τον λόφο έξω από το χωριό. Σε Πεντέλη και Αρτέμιδα οι φωτιές είναι πλέον σε ύφεση - Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής και στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Κορωπί όπου νέα φωτιά αντιμετωπίστηκε αμέσως.

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε ανάμεσα από οικοπεδικούς χώρους, χαμηλή βλάστηση και ξηρά χόρτα στην Πεντέλη, στην συμβολή της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας με την οδό Κλεισθένους.

Παρά το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε δίπλα από σπίτια, ευτυχώς δεν προκλήθηκαν τυχόν ζημιές.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, 33 άντρες της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, κλιμάκιο του μηχανοκίνητου τμήματος (ΜΕΤΠΕ), 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία επί της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας από Βασ. Γεωργίου μέχρι Αναπαύσεως.

Επίσης σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην Αρτέμιδα που ξέσπασε σε οικοπεδικούς χώρους ανάμεσα από τις οδούς Αγίου Σεραφείμ και Κρήτης, στην Αρτέμιδα, στην περιοχή του Αγίου Σεραφείμ. Οι φλόγες πέρασαν μέσα από αυλές αλλά δεν σημειώθηκαν ζημιές σε σπίτια. Σημειώνεται, ότι είναι η δεύτερη φορά που ξεσπά φωτιά στην Αρτέμιδα μέσα σε δύο 24ωρα.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Κορωπί όπου ένα νέο πύρινο μέτωπο αντιμετωπίστηκε αμέσως.

Πυρκαγιά στην Αρτέμιδα Αττικής Eurokinissi

Πυρκαγιά την Αρτέμιδα Eurokinissi

 

Προς ύφεση βαίνει η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Τανάγρας. Η πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας δίχως να απειλείται και κινείται προς τον λόφο έξω από το χωριό που επίσης δεν κινδυνεύει άμεσα.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 23 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερα, 2 αεροσκάφη Canadair και 2 αεροσκάφη PZL.

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στην Άρτα

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Γαύρογο Άρτας, χωρίς να απειλείται τυχόν κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη PZL.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα