Επαφές του Αλέξη Χαρίτση με ηγετικά στελέχη μέσων ενημέρωσης

Επαφές του Αλέξη Χαρίτση με ηγετικά στελέχη μέσων ενημέρωσης
O Αλέξης Χαρίτσης στη Βουλή Eurokinissi

Προβληματισμός στην Κουμουνδούρου για το "εχθρικό περιβάλλον" στα μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα, όπως και τυχόν αλλαγές στα κομματικά μέσα, θα συζητηθούν προσεχώς και σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Συναντήσεις με ηγετικά στελέχη μέσων ενημέρωσης ξεκινά, σύμφωνα με πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Οι συναντήσεις δεν θα έχουν ασφαλώς μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα (είναι οι πρώτες επαφές από τότε που ο πρώην υπουργός ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης), αλλά και ουσιαστικό.

Η Κουμουνδούρου, άλλωστε, φέρεται να εκτιμά ότι το κλίμα στα μέσα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι ιδιαιτέρως εχθρικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που φάνηκε από τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα τόσο στη Βουλή, όσο και στην πρόσφατη Πολιτική Γραμματεία.

Το θέμα των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ή σε κλειστή σύσκεψη, το προσεχές διάσταση. Η συζήτηση θα αφορά και΄πρωτοβουλίες που ενδέχεται να λάβει στο χώρο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την πορεία των  τα κομματικών μέσων ενημέρωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα