Άγγιξε το θαύμα αλλά αποκλείστηκε η ΑΕΚ

Άγγιξε το θαύμα αλλά αποκλείστηκε η ΑΕΚ
Φωτογραφία από το παιχνίδι Eurokinissi Sports

Η ΑΕΚ νίκησε στην Τραπεζούντα 2-0 την Τραμπζονσπόρ αλλά η νίκη αυτή δεν έφτασε για να περάσει η Ενωση στους ομίλους του Europa League. Η Ενωση πλήρωσε την ήττα με 3-1 στην Αθήνα.

Ποια ΑΕΚ ήταν αυτή που έπαιξε στην Τραπεζούντα; Σίγουρα όχι του Μιγκέλ Καρντόσο, σίγουρα όχι του build up. Η ΑΕΚ του επαναληπτικού της Τουρκίας ήταν ένα σύνολο που θύμισε αυτό της χρονιάς του πρωταθλήματος.

Πίστη, πάθος, ελευθερία στον τρόπο παιχνιδιού ήταν τα τρία πράγματα που δούλεψαν ώστε η Ένωση να φύγει από την έδρα του αντιπάλου νικήτρια, δυνατή και πικραμένη βέβαια γιατί μπορούσε την ανατροπή και την πρόκριση. Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν με τα γκολ των Λιβάγια, Μάνταλου 2-0. Στη φάση του αγώνα, όμως, ο Νέλσον Ολιβέιρα -που ήταν εκ των κορυφαίων- δεν σκόραρε και τ’ όνειρο χάθηκε.

Tράμπζονσπορ (Γιουνάλ Κάραμαν): Ουγκουρτσάν, Κάμπι, Ιβανίλντο Φερνάντες, Ζοάο Περέιρα, Νόβακ, Παρμάκ, Μίκελ (36′ Σόρλοθ), Σόσα, Ομούρ (44′ Σάρι) (82′ Ερντογάν), Νουακαέμε, Εκουμπάν.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Οικονόμου (88′ Κλωναρίδης), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος (58′ Κρίστιτσιτς), Σιμόες, Μάνταλος (81′ Γιακουμάκης), Λιβάια, Ολιβέιρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα