Συλλήψεις εμπρηστών σε Διαβατά και Ζαγόρι

Συλλήψεις εμπρηστών σε Διαβατά και Ζαγόρι
Πυροσβεστικές δυνάμεις σε φωτιά - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Στην μία περίπτωση δύο άτομα προκάλεσαν την πυρκαγιά στα Διαβατά, βάζοντας φωτιά σε απορρίμματα και ελαστικά και στην δεύτερη περίπτωση τρία άτομα προκάλεσαν την φωτιά στο Ζαγόρι, κάνοντας θερμές εργασίες με τροχό.

Συνελήφθησαν από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άτομα, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε απορρίμματα και παλαιά ελαστικά, που εκδηλώθηκε στις 26 Αυγούστου το βράδυ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στα Διαβατά, του δήμου Δέλτα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Πρόσθετα, συνελήφθησαν σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρία άτομα, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε δασική έκταση, που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην Τ.Κ. Δεματίου, του δήμου Ανατολικού Ζαγορίου, της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Οι συλληφθέντες, όπως προέκυψε από την προανάκριση, πραγματοποιούσαν εργασίες με τροχό. Για το περιστατικό επίσης ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα