Στους 40 – 41 βαθμούς ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Στους 40 – 41 βαθμούς ο υδράργυρος τη Δευτέρα
Καλοκαίρι Eurokinissi

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως και την ερχόμενη Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Στους 40 και πιθανόν στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά. Την Τρίτη μικρή πτώση δυτικά και βόρεια

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί πολύ υψηλή έως και την Τρίτη στα κεντρικά και νότια

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30-08-2020

 

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, στο Αιγαίο τοπικά 5 και από το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα, πλην των Κυκλάδων, καθώς και στις παραθαλάσσιες περιοχές, τους 34 με 36 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31-08-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία κυρίως στα δυτικά, όπου τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φθάσει τους 39 και στα κεντρικά και νότια τους 40 και πιθανώς τους 41 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα, με εξαίρεση τις Κυκλάδες, θα φθάσει κατά τόπους τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 01-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στη δυτική Ελλάδα και από το μεσημέρι στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των 3-4 βαθμών στα βόρεια. Στην υπόλοιπη όμως χώρα θα διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα και στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα φθάσει τους 37 και πιθανώς τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02-09-2020

 

Στα δυτικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα