Εντυπωσιακή τοιχογραφία στο “Τζάνειο” τιμά τους ήρωες της πανδημίας

Εντυπωσιακή τοιχογραφία στο “Τζάνειο” τιμά τους ήρωες της πανδημίας
INTIME NEWS

Η τοιχογραφία επιχειρεί να εκφράσει για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας προς τους υγειονομικούς που έχουν σηκώσει τα τελευταία δύο χρόνια όλο το βάρος της πανδημίας.

Το καλυμμένο με μάσκα πρόσωπο μιας υγειονομικού που κρατά στα χέρια της ένα λευκό τριαντάφυλλο συγκλονίζει στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο λόγος για μία εντυπωσιακή και επιβλητική τοιχογραφία που καλύπτει τη μια πλευρά του νοσοκομείου επί των οδών Αφεντούλη και Ζαννή στην περιοχή του Πειραιά και τιμά με τον πανέμορφο αυτό τρόπο τον αγώνα των υγειονομικών της πρώτης γραμμής, των πραγματικών ηρώων της πανδημίας.

INTIME NEWS

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Γουζουάση που αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο facebook: “Αναγνωρίζοντας την αδιάκοπη προσπάθεια & προσφορά του Υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, αποφασίσαμε να την αποτυπώσουμε σε ένα graffiti, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη μας προς τους Ιατρούς, Νοσηλευτές καθώς και το λοιπό προσωπικό του Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ. Αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονται εδώ και 2 χρόνια με όλες τους τις δυνάμεις και υπερβάλλοντας εαυτόν, ενισχύοντας με αποφασιστικότητα το Ε.Σ.Υ. για την αναχαίτιση της Πανδημίας και την προστασία της Ανθρώπινης Ζωής. Τους ευχαριστώ από καρδιάς !!”

Σημειώστε πως αντίστοιχες τοιχογραφίες κοσμούν και άλλα νοσοκομεία στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα