Sex and the City: Το νέο λουκ του “Mr. Big” και η απάντηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Sex and the City: Το νέο λουκ του “Mr. Big” και η απάντηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Στιγμιότυπο από το "Sex and the City" imdb

Αγνώριστος ο ηθοποιός Κρις Νορθ, που αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του εν μέσω καραντίνας. Πώς σχολίασε τη μεγάλη αλλαγή η "Κάρι Μπράντσο".

Ένα από τα θέματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην καραντίνα, αν και μικρό σε σχέση με άλλα, είναι και η εμφάνισή μας.

Τα μαλλιά μακραίνουν, τα μούσια των αντρών φουντώνουν, η ρίζα των γυναικών χρειάζεται βάψιμο και πάει λέγοντας, γι’ αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που επιχείρησαν να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές μόνοι τους.

Έτσι και ο ηθοποιός Κρις Νοθ, που έμεινε στην ιστορία ως ο “Mr. Big” από τη δημοφιλή σειρά “Sex and the City”, η οποία μετρά ήδη 22 χρόνια από την πρώτη προβολή της, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Κρις Νοθ κουρεύτηκε μόνος του και, συγκεκριμένα, ξύρισε ολόκληρο το κεφάλι του, κρατώντας μόνο τα μούσια και αποκτώντας ένα εντελώς διαφορετικό λουκ από εκείνο που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία με το νέο του λουκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια έπεσαν “βροχή”, ενώ ανάμεσά τους ήταν και το σχόλιο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η επί χρόνια συμπρωταγωνίστριά του ως “Κάρι Μπράντσο” στη σειρά, φάνηκε να επικροτεί την νέα του μεγάλη αλλαγή, ενώ οι followers του ηθοποιού ενθουσιάστηκαν πολύ με το σχόλιό της, αφού οι δυο τους υπήρξαν δημοφιλές τηλεοπτικό ζευγάρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα