ΣΚΑΙ

SURVIVOR: ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ, ΛΙΓΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ‘90, ΚΑΙ Ο “ΕΜΕΝΑ Θ’ ΑΚΟΥΣ”

Η συνταγή που κερδίζει παραμένει ίδια και απαράλλαχτη στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, πόνταραν πολλά στην προβολή του Big Brother. Αλλιώς τα υπολόγισαν κι αλλιώς τους βγήκαν με τα νούμερα τηλεθέασης να μην χαρακτηρίζονται ούτε καν ικανοποιητικά. Το μάζεψαν και οι ελπίδες όλες εναποτέθηκαν στο Survivor το οποίο και ξεκίνησε νωρίτερα απ’ ό,τι έλεγε ο αρχικός προγραμματισμός του σταθμού.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, μία που έδωσε το βραβείο στο Voice μία που μπήκε αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θεωρεί το Survivor ένα προσωπικό του στοίχημα για αυτό και από την αρχή μέχρι το τέλος έχει την απόλυτη επίβλεψη. Λίγες ημέρες πριν οριστοποιηθούν οι συμμετέχοντες ταξίδεψε στην Ελλάδα για να είναι εκείνος που θα δώσει την τελική έγκριση στην επιλογή των Μαχητών.

Ο Γιώργος Λιανός. ΣΚΑΙ


Το Survivor έκανε πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2021 και από την πρώτη ημέρα προβολής τους έδειξε πως είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό να αντιμετωπίσει τη μυθοπλασία που σαρώνει. Και το καταφέρνει. Μετά από δύο εβδομάδες προβολής δείχνει η συνταγή «λάσπες-πείνα-έρωτας-καυγάς» αποδίδει. Με γνώμονα την κόπωση του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού από την back-to-back προβολή του ίδιου concept, ο φετινός κύκλος του Survivor δεν θα μπορούσε να κάνει «κοιλιά». Τα παίζουμε όλα για όλα, πρέπει να είναι το σύνθημα και οι νέες προσθήκες που έρχονται (Κάτια Ταραμπάνκο, Άρης Σοϊλέδης) το επιβεβαιώνουν.

Ο απαραιτητος ερωτας

Μυριέλλα Κουρεντή ΣΚΑΙ

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης. Το Survivor τον θέλει τον έρωτά του. Και ξαναζεσταμένο, τον παίρνουμε. Και φρέσκο, τον παίρνουμε. Και από ανάμεσα σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας, καλοδεχούμενος. Με δηλωμένη σχέση εκτός παιχνιδιού για τον έναν εκ των δύο συμμετεχόντων στο ειδύλλιο, ακόμα καλύτερα. Το φλερτ και τα φιλιά (που τόσο γρήγορα ήρθαν) ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη ήταν μάννα εξ ουρανού.

Η αναβιωση των ‘90s

Βαλάντης ΣΚΑΙ

Πέρσι ο Τριαντάφυλλος κράτησε κατά το ήμισυ στους ώμους του το παιχνίδι επιβίωσης. Άνοιγες τηλεόραση για να δεις τον Ντάφυ να σπάει ρολόγια και να μην αγωνίζεται κι όλα αυτά που σου λέω τώρα είναι καταγεγραμμένα και τα βλέπει ο κόσμος. Φέτος, λοιπόν, η συνταγή έχει Βαλάντη ο οποίος δεν χρειάστηκε μέρες πολλές για να φουντώσει. Ένα βράδυ στην καλύβα και το επόμενο πρωί έκρηξη. Ο Βαλάντης είναι η απαραίτητη σπίθα που ανάβει τον καυγά και φέρνει την ένταση που απαιτείται. Παλεύει και με τα αγωνίσματα αλλά είναι η μέση σακατεμένη επειδή τους κουβαλάει ξύλα, το κεφάλι πονεμένο γιατί το χτύπησε στην τσουλήθρα στο τελευταίο παιχνίδι ασυλίας, οι αντοχές μειωμένες λόγω πείνας. Κι έγινε σπίθα πυρκαγιά κι αυτό αρκεί.

Ο αθλητής που λατρεύει το Twitter

Γιωρίκας Πηλίδης ΣΚΑΙ

Ο Γιωρίκας Πηλίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης πάλης, έδειξε από την αρχή ήταν είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης είτε ψάχνεις στους Διάσημους, είτε στους Μαχητές. Είναι το πιο δυνατό χαρτί των Διασήμων και ο πιο επίφοβος αντίπαλος για τους Μαχητές. Χαμηλό προφίλ που δεν επιθυμεί εντάσεις και σπάνια συμμετέχει σε κάποια από τις αψιμαχίες της ομάδας του.

Ο «εμένα θα ακούς»

Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Γιώργος Λιανός ΣΚΑΙ

Ο Θανάσης Μπέλλος των Μαχητών είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχοντας και στο βιογραφικό του χαρακτηρίζεται ως «πατέρας της παρέας». «Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έχουν ανταμείψει με το σώμα και την αντοχή ενός εικοσάρη. Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος οπότε στην καλύβα των Μαχητών δεν πρέπει να φοβάται κανείς. Με τα χέρια του μπορεί να κάνει θαύματα». Νιώθει αρχηγός, θέλει να δίνει κατευθύνσεις και οδηγίες και θεωρεί πως λόγω ηλικίας και εμπειρίας το ‘χει παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Η ήρεμη δύναμη

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΚΑΙ

Στην κατηγορία αυτή θα μπορούσε να μπει ο Απόστολος Ρουβάς αλλά και ο Γιάννης Τσολάκης. Συμπαθείς κατά γενική ομολογία και σχετικά αθόρυβοι. Είναι πρωταγωνιστές κατά κάποιο τρόπο χωρίς να έχει χρειαστεί, μέχρι στιγμής, να συμμετάσχουν σε εντάσεις και τσακωμούς των ομάδων τους. Η πορεία θα δείξει πώς θα εξελιχθούν κι αν η αθόρυβη στάση είναι κίνηση στρατηγικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα