Kylie Jenner: Η Ελληνίδα κολλητή της και ο “τσακωμός” τους

Kylie Jenner: Η Ελληνίδα κολλητή της και ο “τσακωμός” τους
Η Stassie Karanikolaou και η Kylie Jenner Instagram / @kyliejenner

Ποια είναι η ελληνικής καταγωγής Stassie Karanikolaou με την οποία η Kylie Jenner είναι κολλητή φίλη και γιατί τσακώθηκαν μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι είναι "δίδυμες".

Η Kylie Jenner της γνωστής οικογένειας Kardashian και η ελληνικής καταγωγής Anastasia Karanikolaou (Stassie) είναι κολλητές φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η Stassie είναι γνωστό πως αποτελεί την καλύτερη φίλη της νεαρή Kardashian, ενώ οι δυο τους έχουν πολλές φορές εμφανιστεί μαζί είτε σε εξόδους για διασκέδαση, είτε σε βίντεο όπου έχουν μιλήσει για την στενή τους σχέση.

Επίσης, οι δυο τους έχουν αρκετές κοινές φωτογραφίες τις οποίες μοιράζονται στους λογαριασμούς τους στο Instagram, συγκεντρώνοντας κάθε φορά χιλιάδες likes και σχόλια από τους ακόλουθούς τους.

Μάλιστα, σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες τους είναι ντυμένες με τα ίδια ρούχα, στο ίδιο ή σε διαφορετικό χρώμα, αφού οι δυο φίλες αυτοαποκαλούνται “twins”, δηλαδή δίδυμες.

Ποια είναι η Stassie Karanikolaou

Η Stassie Karanikolaou είναι διάσημη influencer και δημοφιλής persona των social media. Στο Instagram είναι γνωστή ως StassieBaby, είναι, επίσης, vlogger, ενώ δεν διστάζει να μιλά και ανοιχτά για όλες τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει περισσότερους από 6 εκατομμύρια followers και στο κανάλι της στο YouTube περισσότερους από 435.000 συνδρομητές.

Ο πατέρας της, ο Περικλής Νικόλαος Καρανικολάου, δραστηριοποιείται ως μεσίτης και γεννήθηκε στην Ελλάδα, ενώ η μητέρα της ονομάζεται Νικολέττα Καρανικολάου, ενώ έχει μία αδελφή, την hairstylist Αλεξία Καρανικολάου.

Ο “τσακωμός” τους

Η Kylie Jenner πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μαζί με τη Stassie Karanikolaou που φοράνε (για άλλη μια φορά!) τα ίδια ρούχα και είναι αγκαλιασμένες.

Η Kylie έγραψε στη λεζάντα της το εξής “Είμαστε θυμωμένες η μία με την άλλη τώρα, αλλά αυτή η φωτογραφία ταιριάζει με το feed μου”, πυροδοτώντας συζητήσεις στα σχόλια και σενάρια για το τι έγινε ανάμεσά τους.

Από την άλλη, η Stassie ανήρτησε και εκείνη την ίδια φωτογραφία στο δικό της προφίλ, ενώ κάτω από την ανάρτηση της Kylie έκανε δύο σχόλια, τα οποία έδειξαν πως δεν συμβαίνει κάτι.

Στο ένα σχόλιο η Stassie έγραψε “I love you my twin” με την Kylie να απαντά “Μην μου μιλάς μέχρι το 2020”, κάτι που ήταν μάλλον πλάκα αφού τα σχόλια αυτά γράφτηκαν μόλις μερικές ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα