Hellboy: Βρες το γραφιστικό λάθος με τη Μίλα Γιόβοβιτς

Hellboy: Βρες το γραφιστικό λάθος με τη Μίλα Γιόβοβιτς

Η αντίστροφή μέτρηση για την πρεμιέρα του reboot του γνωστού δαίμονα των κόμικ έχει ξεκινήσει. Δείτε μια λεπτομέρεια που "βγάζει μάτι" στην επίσημη αφίσα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Πέμπτη οι νέες εντυπωσιακές αφίσες του πολυαναμενόμενου reboot του Hellboy με τίτλο “Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση”, το οποίο όπως δηλώνουν οι συντελεστές του θα είναι πιστό στο κόμικ και αληθινά βίαιο. Σε ένα από τα τέσσερα πόστερ ωστόσο κάτι μοιάζει λίγο αλλόκοτο…

Μπορείτε να βρείτε τι δεν πάει καλά;

 

Σε περίπτωση που δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, η απάντηση είναι ότι κατά την διαμόρφωση του τελικού κολάζ, κάτι μάλλον δεν πέτυχε με τα πόδια του πρώην σούπερ μόντελ – νυν ηθοποιού Μίλα Γιόβοβιτς, τα οποία φαίνονται κάπως παραμορφωμένα αν όχι κοντύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Να σημειωθεί ότι η ουκρανικής καταγωγής Γιόβοβιτς έχει ύψος 1,74. Στη αφίσα αναλογικά το μήκος του κορμού της είναι σχεδόν ίσο με το μήκος των ποδιών της (επίσης το πώς έχει κροπαριστεί η φτέρνα της είναι ίσως επίσης fail).

Η Milla Jovovich στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας AP

 
Η Milla Jovovich στην 24η απονομή των βραβείων GLAAD Evan Agostini/Invision/AP

 

Στο Hellboy η Γιόβοβιτς θα υποδυθεί την “κακιά” παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου, η οποία απειλεί τον κόσμο με απόλυτη καταστροφή.

Ο μόνος που μπορεί να της εναντιωθεί και να σώσει τη μέρα είναι ο γνωστός σαρκαστικός κόκκινος δαίμονας, τον οποίο μετά τον Ρον Πέρλμαν, υποδύεται ο γνωστός από τη σειρά του Netflix “Stranger Things” Ντέιβιντ Χάρμπορ. Ο Hellboy μαζί με την ομάδα του θα περάσει μέσα από την κόλαση για να σώσει αυτούς που τον έβαλαν στο περιθώριο.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Νιλ Μάρσαλ συμπρωταγωνιστούν οι Ίαν ΜακΣέιν, Ντάνιελ Ντάε Κιμ, Σάσα Λέιν και Πενέλοπι Μίτσελ.

Το -ακατάλληλο για ανηλίκους – τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Απριλίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα