Bρετανική οικογένεια πέρασε τέλειες εικονικές διακοπές στην Ισπανία!

Bρετανική οικογένεια πέρασε τέλειες εικονικές διακοπές στην Ισπανία!

Μία εξαμελής βρετανική οικογένεια συνειδητοποίησε πως οι διακοπές που είχε σχεδιάσει για την Ισπανία θα ακυρωθούν λόγω κορονοϊού και αποφάσισε να τις αναπαραστήσει!

Όλοι αντιλαμβάνονται πως το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχει καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, με τον περισσότερο κόσμο να αναμένεται να μείνει στη χώρα του για προστασία ακόμα και αν είχε προγραμματίσει εγκαίρως διακοπές στο εξωτερικό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και μία εξαμελής βρετανική οικογένεια, η οποία βλέποντας πως οι φετινές καλοκαιρινές της διακοπές στην Ισπανία θα ακυρωθούν, χρησιμοποίησε το χρόνο που περνάει στην καραντίνα για να αναπαραστήσουν εικονικά το ταξίδι τους.

Φόρεσαν τα καλοκαιρινά τους ρούχα, πέρασαν από το check-in του αεροδρομίου όπου έγινε ο σχετικός έλεγχος στα διαβατήρια και στις αποσκευτές τους (!), ενώ στη συνέχεια είδαν την μητέρα της οικογένειας να τους δίνει οδηγίες -ντυμένη ως αεροσυνοδός- για το πώς θα πρέπει να δένουν τις ζώνες τους μέσα στο αεροπλάνο και να χρησιμοποιούν τις μάσκες οξυγόνου σε περίπτωση ανάγκης.

Φυσικά, φρόντισαν να “ταξιδέψουν” έχοντας θέα στο παράθυρο ενώ το φινάλε του video τους βρήκε όλους χαρούμενους να απολαμβάνουν καυτό υδρομασάζ στον ονειρεμένο τόπο διακοπών τους: στην Ισπανία.

Απολαύστε το ευφάνταστο video που δημοσίευσε η οικογένεια:


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα