Ανταποκριτής ΕΡΤ: “Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί σύλληψης του Τζόκοβιτς”

Ανταποκριτής ΕΡΤ: “Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί σύλληψης του Τζόκοβιτς”
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκος Μάρκελλος, ανέφερε με ποστάρισμά του στο Facebook ότι δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία κάποιων ΜΜΕ περί εισβολής της Αστυνομίας και σύλληψης του με σκοπό την απέλαση του.

Με ποστάρισμά του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκος Μάρκελλος, ανέφερε πως δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία κάποιων ΜΜΕ περί σύλληψης του Τζόκοβιτς με σκοπό την απέλασή του. Ο ίδιος βρίσκεται στην καρδιά της ενημέρωσης στη Μελβούρνη και αναφέρει όλα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση του Σέρβου τενίστα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Αυτή είναι η εικόνα τώρα έξω από το γραφείο των δικηγόρων του Τζόκοβιτς.

Σημειώνω πως αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία κάποιων ΜΜΕ περί εισβολής της Αστυνομίας και σύλληψης του με σκοπό την απέλαση του.

Μπορεί να συμβεί αν το αποφασίσει η κυβέρνηση, ανεξάρτητα από τη δικαίωση του στο δικαστήριο νωρίτερα.

Έχουν το δικαίωμα, αλλά μέχρι και ο πρόεδρος του δικαστηρίου παρακάλεσε αυτό να μη συμβεί.

Σε εξέλιξη”.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Independent, το οποίο πλέον έχει αναπαραχθεί απ’ όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, Σέρβα δημοσιογράφος μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα.

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο των δικηγόρων του στη Μελβούρνη, απ’ όπου παρακολούθησε μέρος της ακροαματικής διαδικασίας και προγραμμάτιζε τις επόμενες κινήσεις του. Το 7NEWS Melbourne ανέφερε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το γραφείο των συνηγόρων του Νο1 τενίστα στον κόσμο.

Η σύλληψη φέρεται να έχει σκοπό να απελαθεί ο Τζόκοβιτς από την χώρα. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του Νόλε. Αυτό θα σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα