Νικητής του Tour de France μάζεψε 300.000 λίρες για το NHS κάνοντας ποδήλατο για 36 ώρες

Νικητής του Tour de France μάζεψε 300.000 λίρες για το NHS κάνοντας ποδήλατο για 36 ώρες

O νικητής του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας το 2018, Τζέραρντ Τόμας, έκανε 36 ώρες πεντάλ στο ποδήλατό του και κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει το ποσό των 300.000 λιρών για το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αγγλία.

Όταν κάποιος έχει πανίσχυρη θέληση όλα τα μπορεί, ακόμα και στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε με τη δαμόσκλεια σπάθη του κορονοϊού να κρέμεται πάνω από το κεφάλι όλης της ανθρωπότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζέραρντ Τόμας, με τον νικητή του Tour de France του 2018 να κάνει ποδήλατο για 36 συνολικά ώρες στο γκαράζ του σπιτιού του μέσα σε διάστημα τριών ημερών (αρχίζοντας κάθε ημέρα από τις 7.30 το πρωί και τελειώνοντας στις 19.30 το βράδυ) και να συγκινεί όλη την Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο.

Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός και η ορμή του δις χρυσού Ολυμπιονίκη ώστε οι δωρεές από απλό κόσμο να μη σταματούν και να μαζεύεται έτσι το ποσό των 300.000 λιρών, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό του στόχο που ήταν να φτάσει στις 100.000 λίρες.

“Χωρίς να υπερβάλω, οι δύο τελευταίες ώρες πάνω στο ποδήλατο ήταν οι πιο κουραστικές που είχα”, δήλωσε ο 33χρονος Ουαλός, που ξεκαθάρισε πάντως ότι αυτό που έκανε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα κάνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο NHS, τους οποίους εξήρε για το ζήλο και την αφοσίωση που δείχνουν.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα