Πρόσκαιρη αστάθεια Τρίτη και Τετάρτη στα βόρεια

Πρόσκαιρη αστάθεια Τρίτη και Τετάρτη στα βόρεια
Βροχή στον Πειραιά Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Παροδική μεταβολή την Τρίτη και Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ορεινά της βόρειας χώρας τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 25-08-2020

Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία όμως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τοπικοί όμβροι ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη καισποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ πιθανώς τα φαινόμενα θα είναι στη Μακεδονία κατά τόπους ισχυρά, ενώ στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από αργά το απόγευμα δυτικοί 4 με 5μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 καιστο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Στα νότια θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-08-2020

Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με τοπικούς όμβρους που τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βορειοανατολικά.

ΠΕΜΠΤΗ 27-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός.Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου με πιθανότητα τοπικών όμβρων.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από τα δυτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού την Τρίτη στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αστάθεια την Τρίτη και τοπική συννεφιά την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με αστάθεια την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη προβλέπονται βροχές και πιθανόν καταιγίδες, ενώ τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα