Ο Γιούργκεν Κλοπ ζει με ξεχωριστό τρόπο την καραντίνα

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζει με ξεχωριστό τρόπο την καραντίνα
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ AP Photo/Paul White

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε σε συνέντευξή του για τα νέα πράγματα που βρήκε χρόνο να κάνει στο σπίτι του την εποχή του κορονοϊού, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να μιλάει επίσης και τις αγαπημένες του ταινίες.

Ο φονικός κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας όντας ουσιαστικά μία τεράστια απειλή για το μέλλον της ανθρωπότητας, ωστόσο με τα μέτρα περιορισμού που έχουν επιβληθεί σε όλες τις χώρες για τον περιορισμό του, πολλές είναι οι οικογένειες που έχουν έρθει πιο κοντά.

Αυτό ισχύει και στην περίτπωση του Γιούργκεν Κλοπ, με τον τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ να δίνει συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube και να μιλάει για τα πράγματα που έχει πλέον την άνεση να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του καθώς και για αυτά που δεν ήξερε και τώρα μαθαίνει.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε μεταξύ άλλων για πλύσιμο πιάτων, για τον κόπο του να φτιάξει ομελέτα, αλλά και για την προσπάθειά του να μάθει να δένει γραβάτα, που είναι η επόμενη αποστολή που έχει στο… πρόγραμμα.

“Δεν υπάρχουν κάποια καλά πράγματα αυτή τη στιγμή, οπότε ένα καλό πράγμα είναι ότι έχω χρόνο να κάνω διαφορετικά πράγματα. Έχω μάθει αρκετά νέα πράγματα αυτή την περίοδο που ίσως μου φανούν χρήσιμα αυτή την περίοδο. Όμως δεν μπορώ να τραγουδήσω!

Τώρα, είμαι το αφεντικό όσον αφορά στο πλύσιμο των πιάτων, κάτι που είναι ωραίο και το απολαμβάνω. Είμαι ο άρχοντας του πλυντηρίου πιάτων τώρα. Έκανα επίσης τα πρώτα μου αυγά για ομελέτα.

Τίποτα άλλο έκτοτε επειδή η σύζυγός μου Ούλα εντυπωσιάστηκε από την ομελέτα που έκανα αλλά δεν ήθελε να μου δώσει άλλη ευκαιρία και εγώ δεν προσπάθησα άλλη φορά. Έχω όμως μία άλλη πρόκληση για την ερχόμενη εβδομάδα και αυτή είναι πως, αν και 52 ετών, δεν μπορώ να δένω γραβάτα.

Το ελάτωμμα του Κλοπ όταν βλέπει ταινίες

Αυτή την εβδομάδα που έρχεται λοιπόν, ο Ντένις και εγώ θα μάθουμε να δένουμε γραβάτα. Σε λίγες ημέρες από τώρα θα μπορώ, λογικά θα μου πάρει όλη την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι να μάθω, επειδή τα χέρια μου είναι εντελώς άχρηστα συνήθως και θα είναι αστείο”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ για τις νέες “προκλήσεις” που έχει βρει μπροστά του στην περίοδο της καραντίνας, ενώ μίλησε και για τις ταινίες και σειρές που έχει ανακαλύψει.

“Είναι εδώ μαζί μας και ο μεγαλύτερος γιος μου, ήταν εδώ όταν ξέσπασε ο κορονοϊός και μένει μαζί μας. Κάθε βράδυ λοιπόν, ένας από εμάς έχει το τηλεχειριστήριο και αποφασίζει τι θα δούμε στην τηλεόραση. Οι οπαδοί μας θα το ξέρουν ήδη και ίσως να γελάσουν, είδαμε τη σειρά “Downton Abbey.

Εν τω μεταξύ, εγώ δεν είχα δει ποτέ ταινίες της Marvel, οπότε είδα τον Iron Man και παρόμοιες ταινίες που τις απόλαυσα. Τρως ποπ-κορν, βλέπεις σινεμά, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πολύ, περνάς καλά.

Μου αρέσουν οι ταινίες και οι αγαπημένες μου είναι “O νερο-κουβαλητής” (The Water Boy) και το “Ηλίθιος και Πανηλίθιος” (Dumb and Dumber), πραγματικές αστείες ταινίες. Το πρόβλημά μου είναι πως γελάω δυνατά και για πολλή ώρα, οπότε όσοι βλέπουν την ταινία μαζί μου εκνευρίζονται.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ποιο είναι το επόμενο αστείο γιατί γελάω ακόμα με το προηγούμενο…”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα