Αλλάζει ο καιρός την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει ο καιρός την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες
Βροχερός καιρός στον Πειραιά Eurokinissi

Καλός καιρός μέχρι τη Δευτέρα. Πρόσκαιρη μεταβολή την Τρίτη στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα έως τη Δευτέρα –Παροδική μεταβολή την Τρίτη και Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά , κυρίως στα βόρεια

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει βαθμιαία σε κανονικές για την εποχή τιμές

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Β-ΒΔ 3-4 μποφόρ , στα ανατολικά Β 5-6 και τοπικά 6-7 μπ στα νοτιοανατολικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 25-08-2020

Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία όμως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στη Μακεδονία και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Στα νότια θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-08-2020

Στα βορειοανατολικά, νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες που από τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 27-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από τα δυτικά.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού την Τρίτη στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός τη Δευτέρα με φαινόμενα αστάθειας την Τρίτη και Τετάρτη Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με αστάθεια την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός , αλλά την Τρίτη προβλέπονται βροχές και πιθανόν καταιγίδες . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα