Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο προϊστάμενος για την καταγγελία εκπαιδευτικού για βιασμό

Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο προϊστάμενος για την καταγγελία εκπαιδευτικού για βιασμό
Περιπολικό της αστυνομίας (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Λάρισας ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαιδεύσεως Θεσσαλίας, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό από γυναίκα εκπαιδευτικό.

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγορεύσεως εξόδου από τη χώρα κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 62χρονος πρώην Περιφερειακός Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Ο κατηγορούμενος για το βιασμό μιας υφιστάμενης του, απολογήθηκε για περισσότερο από τρεις ώρες.

Σύμφωνα με το σύνηγορό του, Αλέξη Κούγια, κατά την τακτική ανάκριση δεν ανερεύθη ούτε μια συνάδελφος του καταγγελλομένου που να περιγράψει αντίστοιχη παράνομη συμπεριφορά του, αλλά ακόμη και οι μάρτυρες κατηγορίας που η καταγγέλλουσα πρότεινε να εξεταστούν, τον περιέγραψαν σαν έναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή επιστήμονα, ο οποίος σημειωτέον είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων, ενός στην Ελλάδα και ενός στη Σκωτία, με πλούσιο συγγραφικό έργο και ευτυχισμένος σύζυγος επί 40 έτη και παππούς.

Ωστόσο, από την πλευρά της η καταγγέλουσα έχει υποστηρίξει ότι υπάρχουν και άλλα θύματα γυναίκες συνάδελφοι του κατηγορούμενου, που είχαν υποστεί αντίστοιχες συμπεριφορές από αυτόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα