Καλοκαιρία μέχρι τη Δευτέρα – Πρόσκαιρη μεταβολή την Τρίτη στα βόρεια

Καλοκαιρία μέχρι τη Δευτέρα – Πρόσκαιρη μεταβολή την Τρίτη στα βόρεια
Καλοκαίρι στην Αθήνα Eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα έως τη Δευτέρα –Παροδική μεταβολή την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες στα βόρεια

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές λίγο πάνω από τις κανονικές για την εποχή

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Β-ΒΔ 3-4 και αργότερα τοπικά 4 με 5 μποφόρ , στα ανατολικά Β 5-6 και τοπικά 6-7 μπ στα νοτιοανατολικά .

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-08-2020

Αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής και της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και στα νησιά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 25-08-2020

Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στη Μακεδονία, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το βράδυ στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-08-2020

Στα βορειοανατολικά, νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες που από τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με παροδική συννεφιά την Τρίτη Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με αστάθεια την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διήμερο θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός , αλλά την Τρίτη προβλέπονται βροχές και πιθανόν καταιγίδες . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα