Κορονοϊός: Φάρμα “νοικιάζει” τα λάμα της για εταιρικά meetings και θησαυρίζει

Κορονοϊός: Φάρμα “νοικιάζει” τα λάμα της για εταιρικά meetings και θησαυρίζει

Μια πρωτότυπη ιδέα για να βγάλει χρήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού σκέφτηκε μια φάρμα στις ΗΠΑ, η οποία σε προσκαλεί να βάλεις ένα λάμα της στο επόμενο video call σου.

Η πανδημία του κορονοϊού σε συνδυασμό με την καραντίνα στην οποία έχει μπει ο μισός πλανήτης έχουν ‘πληγώσει’ εκατομμύρια επιχειρήσεις, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες που βρίσκουν ευφάνταστες ιδέες, προκειμένου να μη σταματήσουν τα έσοδά τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η Sweet Farm, μια φάρμα με ζώα στη Silicon Valley των ΗΠΑ, η οποία εν μέσω καραντίνας αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Λάνσαρε μια νέα υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδα της, την οποία αποκαλεί Goat 2 Meeting και εκεί ο καθένας μπορεί να προσκαλέσει κάποιο ζώο της φάρμας να συμμετάσχει σε κάποιο εταιρικό ή φιλικό video call στο Zoom.

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της φάρμας, Anna Sweet, στο Business Insider, έχουν ήδη φτάσει πάνω από 300 requests για video calls με κάποιο λάμα ή κατσίκα της φάρμας, ενώ τα χρήματα από αυτή την ιδέα κρατούν ζωντανή την επιχείρησή της.

Όσον αφορά τώρα τις τιμές, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Sweet Farm, μπορείς να κάνεις ένα 20λεπτο virtual tour στην φάρμα για 65 δολάρια, ένα 10λεπτο corporate meeting μαζί με ένα λάμα ή μια κατσίκα στο διπλανό παράθυρο για 100 δολάρια ή ένα 25λεπτο corporate meeting virtual tour για 250 δολάρια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα