Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι

Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι
AP Photo/Bob Edme

Νεκρός από πυροβολισμούς Γάλλων αστυνομικών έπεσε σε προάστιο του Παρισιού Αφγανός άνδρας, που απείλησε μέλη δυνάμεων ασφαλείας όντας οπλισμένος με μαχαίρι.

Αστυνομικοί σκότωσαν την Τετάρτη έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι στο Λα Κουρνέβ (προάστιο του Παρισιού) αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, “απείλησε τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας”, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την εισαγγελία του Μπομπινί.

Ο άνδρας “γεννήθηκε στο Αφγανιστάν” όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον νεκρό.

Γύρω στις 16.30 τοπική ώρα (17.30 ώρα Ελλάδας), αστυνομικοί, που έκαναν περιπολία με ποδήλατα, αντιλήφθηκαν τον άνδρα που ήταν οπλισμένος με ένα “μεγάλο μαχαίρι”.

“Ο άνδρας απείλησε και όρμησε εναντίον των αστυνομικών”, συμπληρώνει η αστυνομική διεύθυνση, που διευκρινίζει ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν “πολλές φορές”.

Όπως επισημαίνει μία άλλη αστυνομική πηγή “κανένα σενάριο δεν αποκλείεται, όμως εκ των προτέρων δεν διατυπώθηκαν φράσεις τρομοκρατικού χαρακτήρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα