Κορονοϊός – Βρετανία: Μετά από δύο Παγκοσμίους Πολέμους, 106χρονη άντεξε και τον κορονοϊό

Κορονοϊός – Βρετανία: Μετά από δύο Παγκοσμίους Πολέμους, 106χρονη άντεξε και τον κορονοϊό

Η Κόνι Τίτσεν δείχνει το δρόμο της ελπίδας στην Αγγλία καθώς αν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις εβδομάδες σε νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, κατάφερε σε ηλικία 106 ετών να βγει νικήτρια στη μάχή κόντρα στον κορονοϊό.

Το τελευταίο 24ωρο βρήκε την Μεγάλη Βρετανία να μετράει 761 θανάτους που ανέβασαν σε 12.868 τις απώλειες από τον κορονοϊό, ωστόσο υπήρχε και ένα γεγονός που έφερε χαμόγελα και δείχνει τη δύναμη του ανθρώπου και τη θέληση για επιβίωση κόντρα σε αντιξοότητες.

Πρόκειται για την περίπτωση της Κόνι Τίτσεν, με την 106χρονη να παίρνει την Τετάρτη (15/4) εξιτήριο από το νοσοκομείο “City Hospital” του Μπέρμιγχαμ έχοντας νικήσει τον κορονοϊό μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας.

Αρχικά είχε διακομιστεί στο νοσομείο καθώς υπήρχε υποψία για πνευμονία και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με την υπεραιωνόβια να καταφέρνει ωστόσο να ξεπερνάει την ασθένειά της και να γίνεται η γηραιότερη στη χώρα που επέζησε έχοντας βρεθεί θετική στον Covid-19.

“Αισθάνομαι πολύ τυχερή που πάλεψα με τον ιό και νίκησα. Ανυπομονώ να δω την οικογένειά μου”, δήλωσε κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο, όπου καταχειροκροτήθηκε από το ιατρικό προσωπικό.

Σημειώνεται πως η Κόνι Τίτσεν είναι γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1913 και έχει ζήσει δύο Παγκόσμιους Πολέμους, με την εγγονή της Άλεξ Τζόουνς να δηλώνει πως η γιαγιά της έλαβε εξαιρετική περιποίηση από το νοσηλευτικό προσωπικό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα