ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στα βορειοανατολικά λόγω κακοκαιρίας

ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στα βορειοανατολικά λόγω κακοκαιρίας
Κακοκαιρία στη Νέα Υόρκη AP

Ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις στη Νέα Υόρκη, την Πενσιλβάνια και άλλες περιοχές στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Με ένα μουντό, υγρό και σκοτεινό χριστουγεννιάτικο πρωινό ήρθαν την Παρασκευή (25/12) αντιμέτωποι, περισσότεροι από 250.000 καταναλωτές ενέργειας στη Νέα Υόρκη, στην Πενσιλβάνια και στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, με τις παροχές του ηλεκτρικού ρεύματος να βγαίνουν εκτός λειτουργίας, από τους ισχυρούς ανέμους και την παγωμένη βροχή.

Το ενδεχόμενο να προκληθούν πλημμύρες ήταν επίσης δυνατό, με το χιόνι, από θύελλες που προηγήθηκαν να λιώνει ή να παγώνει, ενώ υπάρχουν προγνώσεις για πτώση βροχής με ύψος 13 εκατοστών για περιοχές που βρίσκονται στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον Ριτς Ότο, μετεωρολόγο του Εθνικού Κέντρου Μετεωρολογικών Προγνώσεων στην περιοχή Κόλετζ Παρκ του Μέριλαντ.

Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

«Φοβάμαι ότι τα παιδιά ξυπνάνε σε ένα μουντό και υγρό πρωινό Χριστουγέννων» δήλωσε ο Ότο.

Στη Νέα Αγγλία, καταγράφηκαν ριπές ανέμου με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων την ώρα, που μπορούν να κόψουν κλαδιά δέντρων ή να θέσουν εκτός λειτουργίας το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται γύρω στους -5 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου, οι παγωμένοι δρόμοι θα προκαλούν ανησυχία, πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα