Ο χρόνος δεν κυνηγά πια την Ελένη Μενεγάκη!

Ο χρόνος δεν κυνηγά πια την Ελένη Μενεγάκη!
Ελένη Μενεγάκη Instagram

"Ζω απολαμβάνοντας το τώρα… Ο χρόνος πια δεν με κυνηγά! Είμαι ήρεμη, χαρούμενη και παρούσα σε όλα!" σχολίασε στο Instagram η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη, που αποχαιρέτησε την τηλεόραση πριν λίγο καιρό, ανακοινώνοντας παράλληλα την διακοπή της εκπομπής της για την επόμενη σεζόν, ξέγνοιαστη πλέον από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές, απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές έχοντας δίπλα της την οικογένειά της, ενώ μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες με τους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε ένα σκάφος, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Ηρεμία … χαρούμενες στιγμές και αγάπη!”

Μάλιστα, σε σχόλιο θαυμάστριάς της, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση, τονίζοντας πως “ζει απολαμβάνοντας το τώρα” και πως “ο χρόνος πια δεν την κυνηγά”…

“Ζω απολαμβάνοντας το τώρα… κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα κι εγώ την χαίρομαι μ έναν καινούριο τρόπο! Ο χρόνος πια δεν με κυνηγά! Είμαι ήρεμη, χαρούμενη και παρούσα σε όλα! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω”, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα