Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν για παιδεραστία

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν για παιδεραστία
Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν και ο Αλεξάντερ Πέιν

"Ακόμα θυμάμαι το διαμέρισμά σου. Με έβαλες να δω μία ταινία ελαφρά πορνό και στη συνέχεια γδύθηκες μπροστά μου. Ήμουν μόνο 15 ετών". Η ανάρτηση της Ρόουζ ΜακΓκόουαν για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Κατηγορίες για παιδοφιλία εξαπέλυσε η ηθοποιός και ακτιβίστρια Ρόουζ ΜακΓκόουαν εναντίον του βραβευμένου σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν. 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κατηγορεί τον ελληνικής καταγωγής βραβευμένο με Όσκαρ, σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος της, όταν εκείνη ήταν 15 χρονών.

Η ΜακΓκόουαν σε ανάρτηση στο Twitter μίλησε για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα όταν η ίδια ήταν μόλις 15 ετών. Εκείνη την περίοδο ο Α. Πέιν ήταν σχεδόν 30 ετών. 

Όπως γράφει η γυναίκα στην ανάρτηση, ο σκηνοθέτης την έβαλε να δει μία soft-core ταινία πορνό που είχε γυρίσει εκείνη την εποχή υπογράφοντας με άλλο όνομα, ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμά του στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια, γδύθηκε μπροστά της. 

“Μου είπες να κάτσω και έβαλες στην τηλεόραση μία ελαφρά πορνό ταινία που είχες σκηνοθετήσει, υπογράφοντας με διαφορετικό όνομα. Ακόμα θυμάμαι το διαμέρισμά σου. Είσαι πολύ προικισμένος. Μετά με άφησες σε μια γωνιά του δρόμου. Ημουν 15 ετών, γράφει η ΜακΓκόουαν“. 

Και συμπληρώνει “Θέλω μόνο μια αναγνώριση και μια συγγνώμη. Δεν θέλω να καταστρέψω. Αυτή είμαι εγώ σε ηλικία 15 χρονών”.   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα