Γιαννιτσά – Κορονοϊός: Αρνήτρια κόρη ασθενούς απειλούσε υγειονομικούς

Γιαννιτσά – Κορονοϊός: Αρνήτρια κόρη ασθενούς απειλούσε υγειονομικούς
Νοσοκομείο Γιαννιτσών Glomex

Μία κόρη ασθενούς εισέβαλε χωρίς μάσκα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και όταν το προσωπικό προσπάθησε να τη σταματήσει, τους άσκησε λεκτική αλλά και σωματική βία.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όταν μία κόρη ασθενούς εισέβαλε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και άρχισε να ασκεί λετική και σωματική βία στους εργαζόμενους. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία του σωματείου εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, τηλεφώνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για να μάθει για την κατάσταση της μητέρας της, όμως ήταν εριστική προς τη νοσηλέυτρια που σήκωσε το τηλέφωνο.

Λίγο μετά από το τηλεφώνημα η γυναίκα έφθασε νευριασμένη στο νοσοκομείο και μπηκε μέσα στην κλινική χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τη σταματήσουν, όμως η ίδια τους άσκησε λεκτική αλλά και σωματική βία.

Τελικά η κόρη ασθενούς αποχώρησε με φωνές και λίγο αργότερα έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα σε μια νοσηλεύτρια, μέσω του Facebook. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα