H Huawei έτοιμη να πει την τελευταία λέξη

H Huawei έτοιμη να πει την τελευταία λέξη

Με τις Apple και Samsung να έχουν ρίξει ήδη στην αγορά τα βαριά χαρτιά τους για το 2018 έρχεται η σειρά της Huawei την ερχόμενη Τρίτη με το Mate 20. Υπόσχεται ότι θα ανατρέψει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τα smartphones

Μέχρι πριν από κάποια χρόνια το κινέζικο κινητό ήταν συνώνυμο του φθηνού ή ακόμη χειρότερα του “φτηνιάρικου”. Ήταν η “καβάτζα”, το δεύτερο τηλέφωνο, “το πήρα για να παίζουν τα παιδιά” και άλλα τόσα. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μπήκε ποτέ η Huawei. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην διεθνή αγορά έπαιξε με όρους μεγάλου παίκτη.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει στην αγορά της Κίνας απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη σε χρόνο ρεκόρ, εισήλθε άνετα στην πρώτη πεντάδα και πλέον δεν θα εκπλήξει κανέναν αν τα επόμενα χρόνια πατήσει κορυφή.

Αυτός ο δρόμος προς την κορυφή περνάει και μέσα από την σειρά Huawei Mate 20, που ο κινεζικός κολοσσός παρουσιάζει την ερχόμενη Τρίτη στο Λονδίνο. Τι κάνει το νέο smartphone της Huawei να ξεχωρίζει από ότι είχαμε δει στην αγορά έως σήμερα; Η είσοδος της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσα από τον νέο επεξεργαστή Kirin 980.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, καθώς ο Kirin 980 των 7 nm έχει μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια, αλλά και υψηλότερη νοημοσύνη στην διαχείριση της ενέργειας.

Κοντά σε όλα τα “καλούδια” που έχει ένα smartphone της Huawei, με πρώτο και καλύτερο την κάμερα της Laica, πλέον έρχονται να προστεθούν και οι εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη. Το πως ακριβώς θα αλλάξουν για πάντα τα κινητά και πιθανόν η ζωή μας θα το μάθουμε την επόμενη Τρίτη. Έως τότε υπομονή. Το News24/7 θα είναι στο Λονδίνο και στην παρουσίαση της νέας σειράς της Huawei για να σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις που έρχονται και είναι ανατρεπτικές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα