Του στάλθηκε φάκελος με υλικό παιδικής πορνογραφίας – Έναν χρόνο μετά συνελήφθη

Του στάλθηκε φάκελος με υλικό παιδικής πορνογραφίας – Έναν χρόνο μετά συνελήφθη
Γυναίκα με κινητό 123RF.COM

Ο Ben δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο φάκελος που στάλθηκε εκ μέρους ενός αγνώστου θα του άλλαζε τη ζωή. Όπως δήλωσε και ο ίδιος θα μετανιώνει μια ζωή για τη λάθος επιλογή του.

Ο “Ben” περνούσε χρόνο σε site γνωριμιών στο διαδίκτυο. Όμως δεν φανταζόταν ότι το μήνυμα ενός αγνώστου στο διαδίκτυο θα του άλλαζε τη ζωή.

Ο άγνωστος έστειλε στον Ben έναν φάκελο zip, ο οποίος περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αφού τον άνοιξε και αφού είδε όλες τις εικόνες καθώς και μοιράστηκε μια από αυτές με έναν φίλο του, ο Ben δεν τηλεφώνησε ποτέ στην αστυνομία καθώς φοβήθηκε τις συνέπειες.

Ένα χρόνο μετά συνελήφθη και αποφασίστηκε από το δικαστήριο να εκτίσει ποινή φυλάκισης 7 μηνών, καθώς η πράξη του ήταν παράνομη. Όπως εξηγεί και ο ίδιος, είναι παράνομο τόσο το να “ψάχνεις” τέτοιου είδους υλικό, όσο και απλά να τύχει να “πέσεις” πάνω του να το δεις, να το κατεβάσεις ή να το μοιραστείς.

Όπως αναφέρει και το BBC, όταν συνελήφθη, του προτάθηκε να λάβει καθοδήγηση από το ίδρυμα “The Lucy Faithfull Foundation”, στόχος του οποίου είναι η προστασία των παιδιών και των νέων σε περιπτώσεις που αφορούν πορνογραφικό υλικό.

Ο Ben δεν είχε ιδέα ότι αυτό του λάθος και η περιέργειά του να ανοίξει τον φάκελο ενός αγνώστου θα σημάδευε τη ζωή του, ενώ δηλώνει πως θα το μετανιώνει για πάντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα