Φάρμα: Η αποκάλυψη για το ζευγάρι του ριάλιτι – Τι συμβαίνει με Ντούπη-Κατσογρεσάκη

Φάρμα: Η αποκάλυψη για το ζευγάρι του ριάλιτι – Τι συμβαίνει με Ντούπη-Κατσογρεσάκη
Ντούπης - Κατσογρεσάκη στη "Φάρμα" Glomex

Η Ειρήνη Κολλιδά μίλησε για τους συμπαίκτες της στη "Φάρμα". Τι αποκάλυψε για τους Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) και Κυριακή Κατσογρεσάκη που ήρθαν πολύ κοντά.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε η Ειρήνη Κολλιδά, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από τη “Φάρμα” την προηγούμενη βδομάδα επειδή, όπως αποκάλυψε, της έλειπε το παιδί της.

Η πρώην “αγρότισσα” ρωτήθηκε, φυσικά, και για το ερωτικό στοιχείο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα για τους Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) και Κυριακή Κατσογρεσάκη, που φέρονται να είναι ζευγάρι, καθώς οι δυο τους έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά.

“Ο Ντούπης με την Κυριακή δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένοι. Σίγουρα είναι ο Κωνσταντίνος ερωτευμένος, η Κυριακή έχει πιστεύω αισθήματα, αλλά επειδή είναι γυναίκα και αντιλαμβάνεται τη θέση στο παιχνίδι, σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένη, ίσως κρατιέται παραπάνω. Τους έχω δει λίγο έξω, πριν μπούμε στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Πιστεύω ότι θα τα φτιάξουν μετά, δήλωσε η Ειρήνη Κολλιδά.

Η ίδια χαρακτήρισε τους δυο τους “αντίθετους πόλους”, ενώ ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει άλλο ζευγάρι στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα