Φαντάζεστε τον Spiderman του Andrew Garfield στο Cobra Kai; Ιδού η απάντηση…

Φαντάζεστε τον Spiderman του Andrew Garfield στο Cobra Kai; Ιδού η απάντηση…
Andrew Garfield AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Οι συντελεστές της σειράς απαντούν στο ερώτημα, που δεν είναι απλά αποκύημα της φαντασίας, αλλά φαίνεται να συγκεντρώνει κάποιες -έστω και λίγες- πιθανότητες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Andrew Garfield είναι τεράστιος fan του Cobra Kai και το είχε εκφράσει δημόσια σε συνέντευξή του, με αποτέλεσμα το cast του σόου να του επιστρέψει όλη του την αγάπη με ένα βίντεο-αφιέρωμα.

Φαντάζεστε λοιπόν τον “Amazing Spider-Man” στο Cobra Kai; Στο ενδεχόμενο αυτό, όπως αναφέρει το unboxholics. απάντησαν οι showrunners του σόου, που αυτόν τον καιρό προωθούν την 4η σεζόν του που από τις 31 Δεκεμβρίου προβάλλεται στο Netflix.

Το Collider ρώτησε τους Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Herald σε ποιον ρόλο θα έβαζαν τον Garfield εάν έπαιζε τελικά στην 6η σεζόν του.

Για το ενδεχόμενο πραγματικά να τον προσθέσουν στο Cobra Kai, ο Hurwitz είπε: “Ίσως καλύτερα να μην πω τίποτα γιατί…ποιος ξέρει; Ίσως να τον πάρουμε στη σειρά και δεν θα ήθελα να χαλάσω τις πιθανότητες του να συμβεί αυτό.

Από την πλευρά του ο Schlossberg είπε πως θα τον έβαζε στο πλευρό του LaRusso: “Θυμάμαι ότι στο βίντεο ο Garfield είχε αναφέρει “Miyagi-Do για πάντα”, οπότε έχω ένα προαίσθημα ότι θα έκλινε προς την πλευρά του Daniel LaRusso”.

Ο Hayden τέλος τον φαντάζεται σαν ένα χαρακτήρα που θα θυμίζει αυτόν που υποδύθηκε στο The Social Network: “Θαρρώ πως θα ήταν ένας δισεκατομμυριούχος της tech βιομηχανίας που θα αγόραζε όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στο Valley και θα χαλούσε τα σχέδια όλων”.

Cobra Kai: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα