Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και λίγα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και λίγα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά
Γυναίκα αθλείται στον Άλιμο AP

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και το πρωί πιθανόν στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ στα πελάγη

Τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Κρήτη και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 15 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανή βροχή

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 21/12/2005 είχαμε ισχυρός παγετός στην Ήπειρο με -9°C στα Ιωάννινα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα