Νικόλ Κίντμαν: Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σχόλια για το πρόσωπό της – “Δεν μοιάζεις με εσένα”

Νικόλ Κίντμαν: Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σχόλια για το πρόσωπό της – “Δεν μοιάζεις με εσένα”
Nicole Kidman AP

Πληθώρα σχολίων γράφτηκαν κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Nicole Kidman στο Instagram, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως το πρόσωπο της ηθοποιού φαίνεται διαφορετικό. Τι έχει πει η ίδια.

Σχόλια προκάλεσε μια πρόσφατη ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού, Nicole Kidman, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως “κάτι έχει αλλάξει στο πρόσωπό της”.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες η ίδια ποζάρει χαμογελώντας, μαζί με τη σκηνοθέτιδα Lulu Wang, στα γυρίσματα της νέας σειράς του Amazon “Expats”.

Στις εικόνες, οι χρήστες του διαδικτύου τόνισαν πως το πρόσωπο της Kidman φαινόταν διαφορετικό, καθώς το δέρμα της φαινόταν φουσκωμένο, σφιχτό και χωρίς ρυτίδες, με τους περισσότερους να υποθέτουν πως έχει κάνει κάποια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση.

“Τι έκανες με το πρόσωπό σου; Έχεις αλλάξει, είναι λυπηρό γιατί ήσουν όμορφη”, έγραψε ένας θαυμαστής στην ανάρτηση. “Δεν μοιάζεις με εσένα, Νικόλ”, σχολίασε ένας άλλος. “Κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπό σου”, είπε κάποιος άλλος.

Η σταρ του Hollywood, είχε αρνηθεί στο παρελθόν πως έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, ενώ είχε πει πως η επιδερμίδα της ήταν τόσο λαμπερή λόγω του υγιεινού τρόπου ζωής της.

“Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εντελώς φυσική. Φοράω αντηλιακό και δεν καπνίζω. Φροντίζω τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που το λέω αυτό”, είπε το 2007 στο Marie Claire.

Ωστόσο, το 2011, παραδέχτηκε ότι έκανε μπότοξ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο γερμανικό περιοδικό TV Movie. “Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά εκτός από τον αθλητισμό και την καλή διατροφή, τα περισσότερα πράγματα δεν κάνουν τη διαφορά”, είπε αρχικά.

“Δοκίμασα ακόμη και μπότοξ, αλλά δεν μου άρεσε η εμφάνιση του προσώπου μου μετά. Τώρα δεν το κάνω πια και μπορώ να κουνήσω ξανά το μέτωπό μου”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα