DJ ΣΕ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ: “ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΙΟΣ ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΣΑ”

Ο άνθρωπος που γέμισε τις πλατείες με άσχημα κουρέματα και κακή μουσική, έχει κάτι να σου πει.

Είμαι 32 χρόνια σ’ αυτήν τη δουλειά, τέτοια μιζέρια σε πανδημία πρώτη φορά βλέπω.

Έχω παίξει Αφρική σε χωριό με ελονοσία να μη βλέπεις μπροστά σου απ’ το κουνούπι, έχω βαρέσει πριόνια σε χωριό με φυματίωση, να βήχει ο ένας πάνω στον άλλον και όλοι μαζί σε μένα, έχω εμφανιστεί δύο βράδια σερί σε πόλη με έμπολα, να με κερνάνε κανάτες καρπούζι και να πίνουμε σαράντα άτομα απ’ το ίδιο καλαμάκι, να στάζουν απ’ τα σαγόνια μας ο τύφος και οι μαγουλάδες.

Και πού δεν έχω παίξει, όπου έχει πέσει αρρώστια και κακό, έχω πάει να βγάλω λεφτά. Πουθενά δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, ούτε αστυνομίες ούτε γείτονες ούτε πυλωτές ούτε τίποτα. Μόνο εδώ έγιναν αυτά. Παντού οι άνθρωποι χόρεψαν, ήπιαν, πέθαναν, διασκέδασαν, εδώ γκρίνια και κακό.

Εντάξει μανδάμ, το καταλάβαμε, φοβάσαι μην κολλήσεις κορονοϊό. Εμείς δεν φοβόμαστε δηλαδή; Τι είμαστε, οι Σούπερμεν; Οι Μπάτμεν; Απλά βάζουμε κάτω τη λογική και λέμε: πόσες οι πιθανότητες να κολλήσεις; Τόσες. Ωραία. Δεν μας νοιάζει, ας κολλήσουμε. Κατάλαβες; Δεν κάνουμε του κεφαλιού μας, πάμε βάσει μιας στατιστικής.

-Δεν ξέρεις ότι είναι παράνομες αυτές οι συγκεντρώσεις, με ρώτησε ο αστυνομικός στο τμήμα.

-Το ‘ξερω, του λέω, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. Καμιά φορά ελπίζω ότι ξυπνάω σε κανονική χώρα.

-Και πόση ώρα ώρα σου κρατάει αυτό;

-Και πέντε ώρες έχει τύχει.

Γι’ αυτό και νοσταλγώ τα dj sets στο εξωτερικό. Τελευταίο κορονοπάρτι ήταν σε πλατεία στην Καλκούτα στην Ινδία, όταν με κάλεσαν σε φιλανθρωπικό live, όπου όλα τα έσοδα θα πήγαιναν για την ενίσχυση και διάδοση της ινδικής μετάλλαξης. Άντε πες το αυτό εδώ, θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.

Εν τω μεταξύ, αν ήταν να μου βάλουν πρόστιμο για κάτι, ας ήταν για τη μουσική που βάζω στις πλατείες, που με αναγκάζουν να παίζω κάτι Τριαντάφυλλους και κάτι λαϊκοπόπ καγκουρίλες. Εγώ είμαι πιο goa trance φάση, ξέρεις, θέλω να βαρέσω, θέλω να βλέπω τα μπάσα να σου τρυπάνε το είναι, κατάλαβες;

Τότε είναι που δεν κολλάει ιός, έχει γίνει και έρευνα σχετική για το αν μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους, λεωφορεία ή μετρό. Καμία σχέση με τα μπάσα, αλλά έχει γίνει έρευνα. Τουλάχιστον ας μάθουμε να ακούμε τους επιστήμονες.

Και για να τελειώνουμε: στις πλατείες δεν κολλάς ιό, κολλάς ρυθμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα