Μαίρη Χρονοπούλου: “Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, με έκαναν μπάνιο – Τώρα στέκομαι όρθια”

Μαίρη Χρονοπούλου: “Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, με έκαναν μπάνιο – Τώρα στέκομαι όρθια”
Μαίρη Χρονοπούλου Glomex

Η διάσημη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου περιέγραψε την σκληρή και επίπονη καθημερινότητά της επί 1,5 χρόνο. Όσα εξομολογήθηκε.

Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητα μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να, είμαι στα πόδια μου“, είπε η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Πρωινό” για την υγεία της και την σωματική της ακεραιότητα τα προηγούμενα χρόνια.

Η διάσημη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου περιέγραψε την δύσκολη καθημερινότητα που βίωσε και το πώς κατάφερε να βελτιωθεί με την βοήθεια φυσιοθεραπευτή. Μάλιστα, ζήτησε να προβληθεί μια φωτογραφία της από το πρόσφατο παρελθόν και είπε χαρακτηριστικά:

“Εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Παράλυτη, πάνω σε αμαξίδιο. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου. Όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα. Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια. Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πως να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους”.

“Δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας. Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου κάθε ημέρα που με βοηθούσε, τον φυσιοθεραπευτή μου και με μπαλέτο, με pilates, με φυσιοθεραπεία και μαλάξεις κατάφερα να σηκωθώ”, πρόσθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε τη συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα