Αποφυλακίζεται ο χρυσαυγίτης Μιχάλης Αρβανίτης

Αποφυλακίζεται ο χρυσαυγίτης Μιχάλης Αρβανίτης
Ο Μιχάλης Αρβανίτης στη δίκη της Χρυσής Αυγής Eurokinissi

Εκτός φυλακής ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε δύο ακόμη αιτήσεις χρυσαυγιτών βουλευτών.

Την αποφυλάκιση του καταδικασθέντα πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών.

Του επιβλήθηκαν μάλιστα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ της περιοχής του. Ο Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν λίγους μήνες για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αφού πρώτα τον καταδίκασε σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Το ίδιο δικαστήριο εξέτασε ακόμα δύο αιτήσεις αποφυλάκισης καταδικασθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Και για τις δύο περιπτώσεις, οι δικαστές απέρριψαν τα αντίστοιχα αιτήματα του Παναγιώτη Ηλιούπολο και του Νίκου Μίχου. Ο πρώτος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών ενώ και ο δεύτερος σε κάθειρξη έξι ετών με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

Αίτηση κατέθεσε και ο Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ωστόσο η υπόθεσή του αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα