Γαλλία: Παρίστανε τον οδηγό ταξί, για να βιάσει 19χρονη – Τον ‘τσάκωσαν’ δέκα χρόνια μετά

Γαλλία: Παρίστανε τον οδηγό ταξί, για να βιάσει 19χρονη – Τον ‘τσάκωσαν’ δέκα χρόνια μετά
"Καπέλο" από όχημα ταξί στη γαλλική πρωτεύουσα, Παρίσι AP

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε από τις αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, χάρη σε μια ξεχασμένη κλήση του φερόμενου ως δράστη

Μια απλή κλήση ήταν αρκετή για να καταλήξουν οι αρχές στον φερόμενο ως δράστη σε μια υπόθεση βιασμού 19χρονης, που παρέμενε ανεξιχνίαστη από το 2008 στο Παρίσι. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές η νεαρή κοπέλα από τη Σουηδία που βρισκόταν για διακοπές στο Ιβελίν, διαμέρισμα της ευρύτερης της γαλλικής πρωτεύουσας, όταν εξερχόμενη από μπαρ θέλησε να βρει ταξί προκειμένου να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Ο 48χρονος δράστης που βρέθηκε εκείνη την ώρα στο σημείο παράστησε τον ταξιτζή και προσφέρθηκε να οδηγήσει την 19χρονη Σουηδή στον προορισμό της. Ωστόσο, οδήγησε το όχημα σε απόμερη τοποθεσία, περίπου 30χλμ από το κέντρο του Παρισιού, όπου και βίασε την άτυχη τουρίστρια. Το κορίτσι βρήκε σε κατάσταση σοκ ένας οδηγός λεωφορείου. Η Σουηδή κατέθεσε μήνυση πριν αποχωρήσει από τη χώρα.

Δείγμα DNA του άνδρα που εργαζόταν ως τεχνικός στην Εσόν (διαμέρισμα κοντά στις Βερσαλίες) είχε εντοπιστεί στα ρούχα του θύματος, όμως οι αρχές δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να συνδέσουν τα στοιχεία που θα “δέσουν” την υπόθεση. Σύμφωνα μάλιστα με το 20minutes.fr, η αστυνομία έφτασε στον 48χρονο από μια ξεχασμένη κλήση.

Ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ότι παράστησε τον οδηγό ταξί, αλλά και τον βιασμό, ενώ όπως ισχυρίστηκε η σεξουαλική επαφή με την 19χρονη έγινε με τη συναίνεση της Σουηδής τουρίστριας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα