Eurovision: Η Φουρέιρα έσπασε τα γραφεία στοιχημάτων και μπήκε στη δεκάδα

Eurovision: Η Φουρέιρα έσπασε τα γραφεία στοιχημάτων και μπήκε στη δεκάδα
Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision Eurovision.tv

Το Fuego που ερμηνεύει για λογαριασμό της Κύπρου εκτοξεύτηκε στο Top 10 των προβλέψεων αμέσως μετά την πρόβα της Ελένης Φουρέιρα στην Πορτογαλία

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι οιωνοί για την συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision έμοιαζαν άσχημοι. Τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν χλιαρές αποδόσεις στο Fuego και την Ελένη Φουρέιρα, σε σημείο που να μοιάζει θρίλερ ακόμη και η πρόκριση της συμμετοχής στον τελικό. Αρκούσε η εμφάνισή της στην πρώτη κιόλας πρόβα για να αλλάξουν όλα.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, η αντίδραση του Press room ήταν ενθουσιώδης, ενώ και το ολίγων δευτερολέπτων βίντεο της κυπριακής συμμετοχής που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο youtube, συγκέντρωσε τα περισσότερα views από κάθε άλλο μέχρι στιγμής.

Άλλωστε και η θέση της και η απόδοση της Κύπρου στον ημιτελικό άλλαξαν ριζικά, καθώς στην “παράσταση νίκης” από απόδοση 50.00, το κομμάτι πλέον δίνει 10.00, ενώ πλέον η πιθανότητα μη πρόκρισης στον τελικό δίνει την δεύτερη υψηλότερη από οποιαδήποτε συμμετοχή στον πρώτο ημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης.

Η Ελένη Φουρέιρα από το video clip της Fuego Youtube

Φαίνεται πως οι πρόβες άλλαξαν σημαντικά την αντίληψη που είχαν οι φανατικοί του θεσμού για τις συμμετοχές. Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στα προγνωστικά πάνω από δέκα θέσεις και πλέον φιγουράρει στη δεκάδα. Αντίστοιχα, το κομμάτι της Βουλγαρίας που έμοιαζε φαβορί για την τριάδα έπεσε δύο θέσεις.

Ανοδική τάση εμφανίζει, σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε στο stoiximan.gr και η συμμετοχή της Νορβηγίας, με τον παλαίμαχο νικητή Αλεξάντερ Ρίμπακ. Την ίδια ώρα, η Ισραηλινή που φάνταζε αδιαφιλονίκητο φαβορί χάνει έδαφος μετά την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα