Survivor: Καυγάς χωρίς προηγούμενο ανάμεσα σε Βρισηίδα και Εμμανουήλ – Πιάστηκαν στα χέρια

Survivor: Καυγάς χωρίς προηγούμενο ανάμεσα σε Βρισηίδα και Εμμανουήλ – Πιάστηκαν στα χέρια
Survivor glomex

Οι εντάσεις δεν λένε να κοπάσουν για την ομάδα των Μπλε, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ανταλλάζουν βρισιές και σπρωξιές στον στίβο μάχης.

Αντιμέτωποι με ένα αρκετά απαιτητικό και δύσκολο αγώνισμα ήρθαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (04/05) οι παίκτες του Survivor με τα νεύρα και την αγωνία, ιδιαίτερα για τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, να αγγίζουν κόκκινο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για ακόμη μία φορά στη μάχη, αυτή τη φορά διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, ωστόσο το αγώνισμα αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο καθώς τα πόδια τους ήταν δεμένα με αλυσίδες, ενώ μία μπάλα που έσερναν καθιστούσε το run ακόμη δυσκολότερο.

Λίγο η αγωνία, λίγο η αστοχία όμως στην περίπτωση της Βρισηίδας Ανδριώτου και η παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της για το ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ της φώναζε να στοχεύει καλύτερα κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της.

Ό,τι ακολούθησε ήταν χωρίς προηγούμενο, αφού οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, με την παίκτρια να σπρώχνει τον συμπαίκτη της , ο οποίος την αποκαλούσε “υστερική” και “τρελή“. Χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα