Τροχαία: “Σκούπα” στους δρόμους της Αττικής για μεθυσμένους οδηγούς και “κοντράκηδες”

Τροχαία: “Σκούπα” στους δρόμους της Αττικής για μεθυσμένους οδηγούς και “κοντράκηδες”
Έλεγχος της Τροχαίας intime.gr

Ανάμεσα στις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν 53 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 40 για υπερβολική ταχύτητα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, με αφορμή και το τελευταίο περιστατικό που έχασε την ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε από τις 10 το βράδυ χθες έως σήμερα στις 6 το πρωί, ειδική εξόρμηση σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί από το σύνολο των Τμημάτων Τροχαίας της Αττικής και από τις Ομάδες Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 262 παραβάσεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους δρόμους της Αττικής τα ξημερώματα, είναι ότι τα πρωτεία είχαν οι μεθυσμένοι οδηγοί και οι «κοντράκηδες». Πιο συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν 53 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 40 για παραβίαση ορίου ταχύτητας, 23 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 41 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 7 για θόρυβο, τρεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, ένας για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, δύο για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου και 92 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν 59 άδειες ικανότητας οδήγησης, 31 άδειες κυκλοφορίας και 10 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 25 οχήματα. Η Τροχαία με σχετική της ανακοίνωση προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχισθούν με αμείωτο ρυθμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα